Промяната чрез Тета Хийлинг и МАТ

Аз съм Снежана Бубева, холистичен консултант. Помагам на жени често страдащи от депресивни състояния и затруднения в себеизразяването.

Жените страдащи от депресивни състояния и затруднения в себеизразяването най-често имат проблеми във взаимоотношенията, здравето, работата и парите. Резултатите които получаваме чрез методите за подсъзнателна трансформация са, че с лекота откриваме и преработваме негативни ограничаващи модели на поведение. Само-саботажи и деструктивни мисли.
По този начин жените с които работя добиват:

  • Ясен фокус към целите, които искат да постигнат.
  • По-високо самочувствие.
  • Повече тонус и енергия.
  • Смело заявяват и отстояват себе си и личните си граници.
  • Внасят хармония във взаимоотношенията си.
  • Имат кариерно развитие и финансов просперитет.

Ето как започна моят път към промяната:     

        Животът ми бе белязан от нездравословна семейна среда. Бях свидетел на скандалите между родителите ми. Винаги съм търсила внимание и подкрепа, които не получих от тях. Не ми позволиха да уча това, което ме вълнуваше и ми харесваше. Изгубих мечтите си! Дойде моментът, когато на майка ми й писна от постоянните скандали, от побоищата и напусна баща ми. Бях на 17 и впоследствие това се отразяваше на връзките, които създавах. Попаднах на лоша компания и започнах да затъвам. Осъзнавайки това, за да избегна негативното влияние на тези върху мен, избягах и се установих във Варна. Започнах сама от нулата.

        Тук срещнах бившия си съпруг, който проявяваше някакво внимание към мен, и аз се хванах като удавник за сламка за него. Всеки мой ден преминаваше с измамното чувство, че имам семейството, сигурността и дома, за които мечтаех. Но грешах. Дълги години нямахме деца, а животът ми се въртеше около неговия. След 12 години заедно, се роди Никола, а година и половина по-късно на света дойде и Александра.

         Тогава нещата започнаха да се влошават. Той винаги е имал зависимост към алкохола, която аз, по една или друга причина, се правех, че не забелязвам (той беше моето “семейство“). След раждането на дъщеря ни зависимостта му се задълбочи. Не се грижеше за нас физически, а още по-малко финансово и това ме накара да извикам майка си да ми помага. Работех по 15 – 16 часа на ден, за да издържам семейството, понякога и без почивен ден. Започнаха неспирни скандали и вербална агресия от негова страна. Чувствах се предадена, използвана, безсилна, като в капан. Отключиха се паник атаки, депресии, безпокойство, сринах се физически и емоционално. Натрупах килограми, появиха се здравословни проблеми и аз посегнах към алкохола. Скандалите ставаха все по–ожесточени и всичко това пред невръстните ми деца. Аз самата започнах да се превръщам в чудовище и не можех да се позная. Чашата преля, когато по време на поредния скандал видях разширените от паниката и ужаса очи на децата – едното на 4г., а другото на 3г. Това ме отрезви, подейства ми като шамар, който ме събуди от дълбокия сън на самозаблудата. Знаех, че аз и децата заслужаваме по-добър живот.

        Тогава именно се запознах със Зорница Гюрова и с методите Метафизична анатомия и Тета Хийлинг. Животът ми се преобърна. Вдъхнови ме нейната история, впоследствие и историята на създателките на двата метода. Задействах се. Взех децата и майка си и се изнесох на квартира.  Разведох се. Преминах обучение по Метафизична анатомия и започнах да прилагам наученото върху себе си. Сертифицирах се професионално.

        Разбрах, че винаги съм искала да знам повече за човешката психика и за работата на съзнанието и подсъзнанието. Резултатите не закъсняха. Здравословното  и емоционалното ми състояние се подобриха. Депресията, паник атаките, негодуванието и гневът изчезнаха. Почувствах се отново жива. Приех се и повярвах в себе си, следвах интуицията си. Срещнах моята сродна душа – любимият ми Ради. Той отвори сърцето си за мен и децата ми, прие ги като свои собствени и те го приеха за свой баща. Внесе  любов и хармония в живота ни. С него разбрах, какво е да съм уважавана, обичана, подкрепяна всеки ден. Продължавам да се развивам и израствам.

        Приложих техниките върху други хора и резултатите също не закъсняха. Това ме мотивира да работя професионално с Метафизична Анатомия и Тета Хийлинг. Взех решение да се посветя на това да мотивирам, вдъхновявам и разпространявам знанията и методите. Целта ми е те да достигнат до повече хора, които искат да трансформират живота си, да преоткрият вътрешния си потенциал и ресурси, да приемат и отстояват себе си. Да изградят здравословни лични граници. Да се освободят от всички страхове и блокажи, които им пречат да разгърнат потенциала си и да излязат от зоната си на комфорт. Да станат решителни, целеустремени, емоционално стабилни и вярващи в себе си и в собствените си способности. Да поемат контрол над живота си, внасяйки в него Любов, Хармония и Изобилие.

Ще се радвам да се запознаем!

Изпращам ви любов и светлина! ❤️