Отзиви и Препоръки

Диана Дочева

Преди да работя със Снежи имах тежък момент в живота- почина моят баща. В годините назад съм имала проблеми в общуването с него, които оставиха своя тежък отпечатък в моя живот. Дълги години живеех със сериозни проблеми в отношенията с партньора си, болести и неуспехи и трудности в работата си. Не си давах сметка как те са били свързани с дисфункционалните отношения с баща ми. Когато той почина, аз изживях психологическа криза на много осъзнавания. В този период се чувствах объркана, блокирала на едно място в живота и чувствах че в мен има неща, които ме дърпат назад. Тогава реших да потърся Снежи и направих с нея 4 сесии МАТ. Работата със Снежи ми помогна много да осъзная дълбочината на своите проблеми и истината точно откъде идват те, успях да премина бързо през кризата, в която се намирах и да постигна стабилност, спокойствие и увереност. Проблемите, които изпитвах преди работата със нея изчезнаха и вече не ме притесняват. Аз съм човек, който от години работи със себе си и съм работила с психолог, ТЕТА-хийлинг и МАТ. Това, което отличава Снежи е нейната отдаденост в работата и. Във всеки момент се чувствах в сигурни ръце да споделя най-съкровените и болезнени неща, които чувствам. Снежи е отличен професионалист, който има дарба да работи тази професия и аз съм и много благодарна. Препоръчвам я като прекрасен специалист в работата си, който знае и умее това, което върши.

Деница

Преди да започна да работя със Снежи бях напрегната, плаха, наранена, общо взето бях в дупка(предполагам всеки от вас, който го чете това ще се познае).Проблемите,които имах са чувство за малоценност, негативни убеждения и негативни емоции.Опитвала съм различни други методи без успех.Промяната която постигнах благодарение на работата със Снежи е, че се успокоих,станах по-осъзната,по-уравновесена,по-решителна, по-усмихната и човек виждащ повече позитивното около себе си,радващ се на своите постижения и успехи .Това което отличава Снежи от останалите и заради което избрах да и се доверя почувствах я доста близка по енергия,раздаваща много любов и позитивна енергия от невероятната и усмихната Снежи!

Препоръка холистичен консултант Соня Атанасова

Соня Атанасова

Здравейте! 😀
След усърдната работа с невероятната и отличен Theta и МАТ специалист Снежи Бубева аз все по смело и с увереност следвам мойте мечти и ползвам дарбите, с които вселената ме е дарила.
Изпълнена съм цялата с увереност и знам, че мога с лекота да покажа това, на което съм способна без да изпитвам страх от ограничаващи вярвания.
След срещите ми със Снежи, аз чувствам повече кураж, желание и страст да бъда себе си.
Благодаря ти от все сърце 💓❤️💓😘

препоръчка консулант по здраве

Добринка Коджабашева

Снежи е професионалист. Работи със сърцето си!. Преди сесията ми с нея се чувствах объркана, като в капан. Тя ми помогна да изляза от това си състояние, да усетя прилив на енергия, да насоча вниманието си в правилната посока.