Холистика – науката за здраве

Холистиката разглежда човека като органична цялост, известна още като медицина „Ум-Тяло“. За да сме здрави, трябва в оптимална степен да удовлетворяваме потребностите, като интегрираме в себе си всичко онова, от което сме се отказали в името на морала или мирогледа си.

„Здрав“ означава „цял“, но и „Щастлив“!

Не е достатъчно да сме здрави, необходимо е да сме щастливи!

Да сте се разболявали макар и веднъж по време на щастие? А да сте оставали здрави по време на нещастие?

Няма универсална рецепта за щастие и всеки трябва да я открие сам, защото всеки от нас е единствен, неповторим и уникален. Това може да направи пътя към щастието доста сложен и объкан.

Пътя изминавате вие! Силата е в теб!

Трансформирай живота си, преоткривайки вътрешния си потенциал!

Няма значение с какво ще започнем пътя си към изцелението: със здравословно хранене, гимнастика или позитивно мислене. Важното е постепенно да прибавяме още и още: дишане, мудри, визуализация, мантра (утвърждение), музика, цветове, цветя, кристали, танци, релаксация, разходки, религия, вода, аромати, билки, масла, храна, спорт, изкуство и т.н., и т.н., за да задоволим колкото се може повече от своите потребности.

Всичко действа върху всичко и всичко се ползва от услугите на всичко!

Коя философия на здравето ще изберем, решаваме само ние. По света има достатъчно техники за изцеление, от които всеки може да избере тази, която най-точно му приляга и с малко помощ да я имплементира в по-добрия си живота. Важното е да осъзнаем, че подходът към здравето е комплексен и че никой друг не може да направи това, което ние самите можем да направим за себе си.

Позволете да помогна по пътя към изцелението!

Запиши се за безплатна опознавателна сесия:
0898712490 /Снежана Бубева/
snejanabubeva@abv.bg